Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Etli ve kıymalı yemek yemeyenler için gelsin. Yaprak sarmasını seviyor ama yapamıyorsanız, yapımı oldukça kolay ve lezzetli bir tarif.
Zeytinyağlı Yaprak Sarması
1 | 3
Zeytinyağlı Yaprak Sarması İçin Malzemeler1 kğ asma yaprağı (yazdan yapılmış)
500 gr pirinç
1 su bardağı zeytinyağı
2 tane soğan
3 tane domates ya da konserve domates
Maydanoz, nane, dere otu
1 limon, 1 yemek kaşığı biber salçası
Kuru nane, karabiber, sumak ve tuz
2 | 3
İç Harcının HazırlanmasıSoğanları küçük küçük doğrayın. Yeşillikleri doğrayın, baharatları ve tuzu ekleyerek, pirinci yıkayarak ekleyin. Salçayı koyarak iyice karıştırın.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ