Tavuklu, Acılı Kuru Fasulye
Kış yemeklerinin vazgeçilmezlerinden olan kuru fasulye ister kırmızı etli, ister tavuklu olsun her şekilde yenen bir yemektir. Bugün de sizlere tavuklu, acılı kuru fasulye tarifini vereceğim.
Tavuklu, Acılı Kuru Fasulye
1 | 2
Tavuklu, Acılı Kuru Fasulye İçin Malzemeler300 gr kuru fasulye
200 gr tavuk göğsü
1 adet soğan
3 dal kuru acı biber
1 kaşık biber salçası
1 çay bardağı sıvı yağ
4 su bardağı sıcak su
Karabiber ve tuz
2 | 2
Tavuklu, Acılı Kuru Fasulye YapılışıÖnceden ıslattığınız fasulyeleri 10 dakika kadar haşlayın. Tavuk göğüslerini küp küp doğrayarak tencerede yağı ve soğanı ekleyerek kavurun. Ardından kuru biberi ve salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin ve kuru fasulyeyi ekleyin. Karabiberi de koyarak suyunu ekleyin. 40 dakika kadar pişirin.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ