Modarazzi | Yaşama Dair Her Şey |

Tarsus Usulü Humus Yemeği Yapılışı

Akşamdan ıslattığının nohutları 30 dakika düdüklü tencerede pişirin. El blender’i yardımı ile iyice ezin. İçine tuzu, limonu, ezilmiş sarımsağı ve tahini karıştırıp tekrar karıştırın. Bir tavada yağı ve kırmızı biberi kavurun ve üzerine gezdirin. Süslemek ve tat vermesi içim sumak, kimyon, karabiber ve maydanozu üzerine serpin. Yemeğiniz hazır. Afiyet olsun.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ