Portakallı Tavuklu Enginar
Enginar çok yenen bir sebze değil. Fakat bu tarifle enginarı çok seveceksiniz. Portakallı enginar yemeği hem çok pratik hem de çok lezzetli bir yemek. Denemenizi tavsiye ederim.
Portakallı Tavuklu Enginar
1 | 3
Portakallı Tavuklu Enginar İçin Malzemeler1 tane tavuk göğsü
6 tane enginar
1 tane soğan
1 tane portakal ve limon suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
4 tane küp şeker, tuz ve karabiber
3 su bardağı su
2 | 3
Portakallı Tavuklu Enginarın YapılışıÖnce tavukları küp küp doğrayarak zeytinyağında kavurun. Yine küp şeklinde doğradığınız enginarları ekleyerek kavurmaya devam edin ve son olarak soğanı da ekleyin ve kavurun. Tuzu, şekeri, karabiberi suyu ve portakal suyu ile limon suyunu ekleyerek 30 dakika kadar pişirin.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ