Modarazzi | Yaşama Dair Her Şey |

Kilo Almadan Hamur İşi Ve Tatlı, Pasta Tüketimi

Kilo Almadan Hamur İşi Ve Tatlı, Pasta Tüketimi

Erkek olsun bayan olsun hem hamur işini severek tüketmekteler ve de tükettikçe kilo alır mıyım diye sürekli dert etmekteler. Bayanların özellikle güzellik bakımından her tükettikleri gıdaya özen göstermekteler. Yaşam boyunca her bayan zarif fiziğe sahip olabilmek için uğraşmaktadır. Sizler için hamur işi tüketerek kilo almamanın püf noktalarını aktaracağız.

Kilo Almadan Hamur İşi Ve Tatlı, Pasta Tüketimi

1 – Yemeklerinizi yaparken kızartmamaya özen gösterin. Çünkü kızartılarak yapılan yemeklerin besin değerleri düşer ve kaloriyi yükseltir.

2 -Yiyeceklerin haşlanarak, fırınlayarak, ızgara yaparak ve buhar yöntemiyle pişirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

3 – Tuzu en aza indirgemeliyiz. Bu eksikliği çeşitli baharatlarla abartmadan giderebilirsiniz.

4 – Hangi yağı kullanırsanız kullanın, hepsinin kilo aldırma özelliği vardır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta yağın ne kadar kullanıldığıdır.

5 – Hazırladığınız yiyeceklere göre kullanacağınız yağ da değişir.

Kızartmayı önermiyoruz ama eğer yapacaksanız ay çiçek ya da mısır özü yağını tercih etmelisiniz.
Yemek yaparken zeytinyağı, soya yağı ve kanola yağını karıştırarak kullanınız.

6 – Salatanızı yaparken ise kanola, zeytinyağı, soya yağını karıştırınız.

7 – Sağlıklı yağlar olan kanola, soya ve zeytinyağı ne kadar faydalı olsa da ölçülü kullanmakta fayda var.

8 – Tatlı hazırlarken doğal şeker olan pekmez, bal, meyve kurusu ve meyve kullanılmalıdır.

9 – Unlu yiyecekler yiyerek de kilo verebiliriz. Önemli olan bunları hazırlarken çavdarlı, kepekli ve tam buğday unu kullanmaktır.

10 – Tatlı ihtiyacımızı gidermek için ise sütlü hafif tatlıları tercih etmemiz gerekir.

11 – Tatlınızı hazırlarken bitkisel tatlandırıcı kullanabilirsiniz.

Modarazzi.com.tr ailesi olarak afiyet olsun diyoruz…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ