Modarazzi | Yaşama Dair Her Şey |

İşkembe Çorbası Yapılışı

Önce temizlenmiş işkembeleri düdüklü tencerede 1 saat kadar haşlayın. Küçük küpler hainde doğrayın. Suyunu ve işkembeti bir tencereye alalım. Yoğurt ve unu çırpın. Tencereye yavaş yavaş karıştırarak ekleyin. Karabiberi limon suyu ve tuzu ekleyerek pişirin. Tereyağında pul biberi kavurun ve üzerine gezdirin. Afiyet olsun.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ