Modarazzi | Yaşama Dair Her Şey |

Keşkek Yemeğinin Yapılışı

Öncelikle eti düdüklü tencerede 45 dakika haşlayın. Piştikten sonra kemiklerinden ayırın. Buğdayı 2 bardak su ile kaynatın ve suyu çekene kadar bekleyin. Ağır ateşte et suyunu ekleyerek buğdaylar pişene kadar pişirin. Sonra etleri ve nohutu, tuzu, karabiberi, kimyonu ekleyerek biraz daha pişirin. Keşkek yemeğiniz hazır. Afiyet olsun.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ