EKŞİLİ BALIK KIZARTMASI
EKŞİLİ BALIK KIZARTMASI
Kış gelince, balık mevsimi gelmiş demektir. Izgara, tava, fırın yani her türlüsü yenir. Bugün sizlere ekşili sardalya balık kızartmasının tarifini vermek istiyorum. Bu tarifi değer balıklar için de uygulayabilirsiniz.
1 | 3
Ekşili Balık Kızartması İçin Malzemeler1 kg sardalya balığı
1 kg patates
1 büyük bardak sıvı yağ
1 adet limon
1 baş sarımsak
1 tutam roka
1 tutam maydanoz
1 bardak mısır unu
2 | 3
Ekşili Balık Kızartmasının YapılışıÖnce bir tavaya yağı alarak iyice ısıtın. Sonra patatesleri ve ardından balıkları mısır ununa batırarak kızartın. Bir servis tabağına önce patatesleri, üzerine ise balıkları koyun.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ